Uw pand in de Tervuursestraat 115 in 3000 Leuven als verkoper in de markt zetten.

Uw pand in de Tervuursestraat 115 in 3000 Leuven als verkoper in de markt zetten.

Tervuursestraat 115
3000 Leuven
RatingBeoordeling 4,8/5 gebaseerd op 4 reviews

U bent verkoper van een koophuis in de Tervuursestraat 115 in 3000 Leuven en zou deze graag als verkoper in de markt zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als eigenaar hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw huis opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw immo verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018), gekend van de talrijke bezienswaardigheden in Leuven, wordt uw koophuis in de Tervuursestraat 115 in 3000 Leuven sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als verkoper via het contactformulier op de pandfiche van uw immo. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw pand.

Wat zijn de voordelen van Huis-te-koop-Leuven.be?

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in gemeente Leuven (3000), gekend van de talrijke bezienswaardigheden in Leuven. Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel huizen er te koop staan in Leuven stad en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een koopwoning dat u wil verkopen overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een huis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 huizen te koop staan in Leuven en deelgemeenten en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw pand in de Tervuursestraat 115 in 3000 Leuven wil verkopen? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!