Uw koopwoning in de Tweekleinewegenstraat 30 in 3001 Heverlee (Leuven) als verkoper in de markt zetten.

Uw koopwoning in de Tweekleinewegenstraat 30 in 3001 Heverlee (Leuven) als verkoper in de markt zetten.

Tweekleinewegenstraat 30
3001 Heverlee (Leuven)
RatingBeoordeling 3,1/5 gebaseerd op 1 reviews

U bent eigenaar van een huis in de Tweekleinewegenstraat 30 in 3001 Heverlee (Leuven) en zou deze graag verkopen? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw pand opmaken voor potentiële personen die een woning willen kopen nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw koopwoning verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op Leuven, gekend van de talrijke bezienswaardigheden in Leuven, wordt uw immo in de Tweekleinewegenstraat 30 in 3001 Heverlee (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele personen die een woning willen kopen. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw koopwoning. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw koophuis.

Huis-te-koop-Leuven.be biedt u als verkoper van een huis:

  • Een handige fiche voor het aanmaken van het zoekertje van uw pand.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • De plaatsing van het zoekertje voor een huis is helemaal gratis!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in Leuven, gekend van de gezellige Oude Markt van Leuven. Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel huizen er te koop staan in Leuven en deelgemeenten en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil te koop aanbieden overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een koophuis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 huizen door verkopers in de markt gezet zijn in Leuven stad en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als verkoper uw huis in de Tweekleinewegenstraat 30 in 3001 Heverlee (Leuven) wil te koop zetten? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!