Uw koopwoning in de Karel Schurmansstraat 19 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) verkopen.

Uw koopwoning in de Karel Schurmansstraat 19 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) verkopen.

Karel Schurmansstraat 19
3010 Kessel-Lo (Leuven)
RatingBeoordeling 5/5 gebaseerd op 4 reviews

U bent verkoper van een huis in de Karel Schurmansstraat 19 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) en zou deze graag te koop zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw koop huis opmaken voor potentiële personen die een woning willen kopen nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw huis verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op Leuven en deelgemeenten, gekend van het historische centrum van Leuven met zijn markten, stadhuis en kerk, wordt uw pand in de Karel Schurmansstraat 19 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele personen die een woning willen kopen. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw huis.

Het te koop zetten van uw huis via Huis-te-koop-Leuven.be komt met enkele voordelen:

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in Leuven, gekend van Universiteit Leuven (KUL). Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel koophuizen er door verkopers worden aangeboden in Leuven en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een koophuis dat u wil te koop zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een koopwoning. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 huizen te koop aangeboden worden in gemeente Leuven (3000) en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw koop huis in de Karel Schurmansstraat 19 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) wil als verkoper in de markt zetten? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!