Uw koophuis in de Tiensesteenweg 324 in 3000 Leuven te koop zetten.

Uw koophuis in de Tiensesteenweg 324 in 3000 Leuven te koop zetten.

Tiensesteenweg 324
3000 Leuven
RatingBeoordeling 3,6/5 gebaseerd op 2 reviews

U bent verkoper van een koophuis in de Tiensesteenweg 324 in 3000 Leuven en zou deze graag verkopen? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als eigenaar hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw immo opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw koop huis verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op Leuven, gekend van Universiteit Leuven (KUL), wordt uw huis in de Tiensesteenweg 324 in 3000 Leuven sneller teruggevonden door eventuele personen die een woning willen kopen. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw koop huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw huis.

Huis-te-koop-Leuven.be biedt u als verkoper van een huis:

  • Een gedetailleerde pandfiche voor maximale detailweergave van het zoekertje voor uw woning.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in Leuven, gekend van Universiteit Leuven (KUL). Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel koophuizen er door verkopers in de markt gezet zijn in centrum Leuven (3000) en deelgemeenten Heverlee (3001), Kessel-Lo (3010), Wijgmaal (3018) en Wilsele (3012) en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil als verkoper in de markt zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een koopwoning. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 huizen door verkopers in de markt gezet zijn in Leuven en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als verkoper uw immo in de Tiensesteenweg 324 in 3000 Leuven wil verkopen? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!