Uw immo in de Tervuursestraat 16 in 3000 Leuven te koop zetten.

Uw immo in de Tervuursestraat 16 in 3000 Leuven te koop zetten.

Tervuursestraat 16
3000 Leuven
RatingBeoordeling 4,5/5 gebaseerd op 5 reviews

U bent eigenaar van een pand in de Tervuursestraat 16 in 3000 Leuven en zou deze graag verkopen? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw pand opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw woning verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op centrum Leuven (3000) en deelgemeenten Heverlee (3001), Kessel-Lo (3010), Wijgmaal (3018) en Wilsele (3012), gekend van de Diestsestraat als winkel-wandel-verbinding tussen Leuven station en de Grote Markt, wordt uw huis in de Tervuursestraat 16 in 3000 Leuven sneller teruggevonden door eventuele personen die een woning willen kopen. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw pand. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw koopwoning.

De voordelen van Huis-te-koop-Leuven.be?

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • De koper kan snel met u als verkoper van een woning contact opnemen.
  • De plaatsing van het zoekertje voor een huis is helemaal gratis!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018), gekend van de talrijke bezienswaardigheden in Leuven. Zo houden wij u als verkoper op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel panden er te koop aangeboden worden in Leuven stad en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een koophuis dat u wil te koop zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een huis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 panden te koop staan in Leuven stad en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw pand in de Tervuursestraat 16 in 3000 Leuven wil te koop aanbieden? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!