Uw huis in de Ziekelingenstraat 15B in 3000 Leuven verkopen.

Uw huis in de Ziekelingenstraat 15B in 3000 Leuven verkopen.

Ziekelingenstraat 15B
3000 Leuven
RatingBeoordeling 3,6/5 gebaseerd op 3 reviews

U bent eigenaar van een pand in de Ziekelingenstraat 15B in 3000 Leuven en zou deze graag als verkoper in de markt zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw koopwoning opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw huis verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op regio Leuven, gekend van de Diestsestraat als winkel-wandel-verbinding tussen Leuven station en de Grote Markt, wordt uw huis in de Ziekelingenstraat 15B in 3000 Leuven sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële personen die een woning willen kopen een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw immo.

Wat zijn de voordelen van Huis-te-koop-Leuven.be?

  • Een handige fiche voor het aanmaken van het zoekertje van uw pand.
  • De koper kan snel met u als verkoper van een woning contact opnemen.
  • De plaatsing van het zoekertje voor een huis is helemaal gratis!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018), gekend van de gezellige Oude Markt van Leuven. Zo houden wij u als verkoper op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel woningen er door verkopers in de markt gezet zijn in centrum Leuven (3000) en deelgemeenten Heverlee (3001), Kessel-Lo (3010), Wijgmaal (3018) en Wilsele (3012) en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil te koop zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een woning. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 kooppanden door verkopers in de markt gezet zijn in stad Leuven en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw huis in de Ziekelingenstraat 15B in 3000 Leuven wil als verkoper in de markt zetten? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!