Uw huis in de Zevenslapersstraat 4 in 3000 Leuven als verkoper in de markt zetten.

Uw huis in de Zevenslapersstraat 4 in 3000 Leuven als verkoper in de markt zetten.

Zevenslapersstraat 4
3000 Leuven
RatingBeoordeling 3,5/5 gebaseerd op 3 reviews

U bent eigenaar van een pand in de Zevenslapersstraat 4 in 3000 Leuven en zou deze graag te koop zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als eigenaar hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw huis opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw huis verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018), gekend van de Diestsestraat als winkel-wandel-verbinding tussen Leuven station en de Grote Markt, wordt uw pand in de Zevenslapersstraat 4 in 3000 Leuven sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw huis.

Waarom uw huis te koop zetten via Huis-te-koop-Leuven.be?

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Het zoekertje voor een woning aanmaken is volledig gratis!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in Leuven, gekend van Universiteit Leuven (KUL). Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel woningen er te koop aangeboden worden in groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018) en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil verkopen overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een woning. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 woningen door verkopers worden aangeboden in gemeente Leuven (3000) en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als verkoper uw huis in de Zevenslapersstraat 4 in 3000 Leuven wil verkopen? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!