Uw huis in de Tomveldstraat 16 in 3000 Leuven te koop aanbieden.

Uw huis in de Tomveldstraat 16 in 3000 Leuven te koop aanbieden.

Tomveldstraat 16
3000 Leuven
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 2 reviews

U bent verkoper van een huis in de Tomveldstraat 16 in 3000 Leuven en zou deze graag als verkoper in de markt zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als eigenaar hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw koophuis opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw koopwoning verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op Leuven, gekend van de gezellige Oude Markt van Leuven, wordt uw woning in de Tomveldstraat 16 in 3000 Leuven sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële personen die een woning willen kopen een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw woning.

Nog even opnieuw de voordelen bij het te koop aanbieden van uw huis viaHuis-te-koop-Leuven.be:

  • Een gedetailleerde pandfiche voor maximale detailweergave van het zoekertje voor uw woning.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in stad Leuven, gekend van de talrijke bezienswaardigheden in Leuven. Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel woningen er door verkopers in de markt gezet zijn in regio Leuven en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil verkopen overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een koophuis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 koopwoningen door verkopers in de markt gezet zijn in groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018) en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw immo in de Tomveldstraat 16 in 3000 Leuven wil verkopen? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!