Uw huis in de Tiensesteenweg 152 in 3001 Heverlee (Leuven) als verkoper in de markt zetten.

Uw huis in de Tiensesteenweg 152 in 3001 Heverlee (Leuven) als verkoper in de markt zetten.

Tiensesteenweg 152
3001 Heverlee (Leuven)
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 3 reviews

U bent verkoper van een koophuis in de Tiensesteenweg 152 in 3001 Heverlee (Leuven) en zou deze graag als verkoper in de markt zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw immo opmaken voor potentiële personen die een woning willen kopen nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw koop huis verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op stad Leuven, gekend van Universiteit Leuven (KUL), wordt uw immo in de Tiensesteenweg 152 in 3001 Heverlee (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw koop huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële personen die een woning willen kopen een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw huis.

Uw huis te koop aanbieden via Huis-te-koop-Leuven.be heeft volgende voordelen:

  • Een gedetailleerde pandfiche voor maximale detailweergave van het zoekertje voor uw woning.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • De plaatsing van het zoekertje voor een huis is helemaal gratis!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in Leuven, gekend van de gezellige Oude Markt van Leuven. Zo houden wij u als verkoper op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel kooppanden er te koop staan in regio Leuven en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil als verkoper in de markt zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een koophuis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 huizen te koop staan in stad Leuven en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als verkoper uw pand in de Tiensesteenweg 152 in 3001 Heverlee (Leuven) wil te koop aanbieden? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!