Uw huis in de Kortrijksestraat 184 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) te koop aanbieden.

Uw huis in de Kortrijksestraat 184 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) te koop aanbieden.

Kortrijksestraat 184
3010 Kessel-Lo (Leuven)
RatingBeoordeling 4,6/5 gebaseerd op 1 reviews

U bent verkoper van een huis in de Kortrijksestraat 184 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) en zou deze graag te koop zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw immo opmaken voor potentiële kopers nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw koophuis verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op Leuven en deelgemeenten, gekend van het historische centrum van Leuven met zijn markten, stadhuis en kerk, wordt uw koop huis in de Kortrijksestraat 184 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als eigenaar via het contactformulier op de pandfiche van uw koop huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw koophuis.

Nog even opnieuw de voordelen bij het te koop aanbieden van uw huis viaHuis-te-koop-Leuven.be:

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • De koper kan snel met u als verkoper van een woning contact opnemen.
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in centrum Leuven (3000) en deelgemeenten Heverlee (3001), Kessel-Lo (3010), Wijgmaal (3018) en Wilsele (3012), gekend van de gezellige Oude Markt van Leuven. Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel panden er door verkopers worden aangeboden in Leuven en deelgemeenten en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een koophuis dat u wil verkopen overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een woning. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 kooppanden te koop aangeboden worden in gemeente Leuven (3000) en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw huis in de Kortrijksestraat 184 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) wil als verkoper in de markt zetten? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!