Uw huis in de Koetsweg 97 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) te koop zetten.

Uw huis in de Koetsweg 97 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) te koop zetten.

Koetsweg 97
3010 Kessel-Lo (Leuven)
RatingBeoordeling 4,8/5 gebaseerd op 1 reviews

U bent verkoper van een huis in de Koetsweg 97 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) en zou deze graag als verkoper in de markt zetten? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als verkoper hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw pand opmaken voor potentiële personen die een woning willen kopen nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw koopwoning verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op stad Leuven, gekend van de Diestsestraat als winkel-wandel-verbinding tussen Leuven station en de Grote Markt, wordt uw koopwoning in de Koetsweg 97 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als verkoper via het contactformulier op de pandfiche van uw woning. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw huis.

De voordelen van Huis-te-koop-Leuven.be?

  • Het zoekertje van uw huis optimaal gedetailleerd op basis van een pandfiche.
  • Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper
  • Geen enkele kost voor het publiceren van een zoekertje voor een pand!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in regio Leuven, gekend van de talrijke bezienswaardigheden in Leuven. Zo houden wij u als verkoper op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel huizen er te koop staan in groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018) en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een woning dat u wil te koop zetten overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een huis. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 huizen door verkopers worden aangeboden in Leuven en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw huis in de Koetsweg 97 in 3010 Kessel-Lo (Leuven) wil te koop aanbieden? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!