Uw huis in de Kapeldreef 25 in 3001 Heverlee (Leuven) te koop aanbieden.

Uw huis in de Kapeldreef 25 in 3001 Heverlee (Leuven) te koop aanbieden.

Kapeldreef 25
3001 Heverlee (Leuven)
RatingBeoordeling 4,4/5 gebaseerd op 2 reviews

U bent eigenaar van een koophuis in de Kapeldreef 25 in 3001 Heverlee (Leuven) en zou deze graag te koop aanbieden? Huis-te-koop-leuven.be biedt voor u als eigenaar hiervoor de geschikte oplossing. U kan binnen enkele klikken een gedetailleerde pandfiche van uw immo opmaken voor potentiële personen die een woning willen kopen nadat u een GRATIS account op Huis-te-koop-leuven.be aangemaakt heeft. Uw immo verschijnt hierna onmiddellijk op Huis-te-koop-leuven.be zodat het grote aantal bezoekers van de website deze snel kunnen bekijken.

Door de lokale focus van Huis-te-koop-leuven.be op groot-Leuven (postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018), gekend van de Diestsestraat als winkel-wandel-verbinding tussen Leuven station en de Grote Markt, wordt uw pand in de Kapeldreef 25 in 3001 Heverlee (Leuven) sneller teruggevonden door eventuele kopers. Deze kunnen rechtstreeks contact opnemen met u als verkoper via het contactformulier op de pandfiche van uw huis. Daarna bent u vrij om samen met de potentiële kopers een afspraak vast te leggen voor de bezichtiging van uw huis.

Het te koop zetten van uw huis via Huis-te-koop-Leuven.be komt met enkele voordelen:

  • Een handige fiche voor het aanmaken van het zoekertje van uw pand.
  • De koper kan snel met u als verkoper van een woning contact opnemen.
  • De plaatsing van het zoekertje voor een huis is helemaal gratis!

Neem zeker een kijkje op onze pagina over de meest recente marktsituatie in Leuven en deelgemeenten, gekend van de Diestsestraat als winkel-wandel-verbinding tussen Leuven station en de Grote Markt. Zo houden wij u als eigenaar op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. U vindt hier onder meer terug hoeveel koopwoningen er te koop staan in Leuven en wat de gemiddelde vraagprijzen zijn in het marktsegment waarmee een huis dat u wil te koop aanbieden overeenkomt. Deze marktsegmenten zijn onderverdeeld op basis van zowel bewoonbare oppervlakte als het aantal slaapkamers van een woning. Wij kunnen u tevens meedelen dat er momenteel (zomer 2017) ongeveer 300 panden door verkopers worden aangeboden in Leuven stad en dat deze zijn onderverdeeld over verschillende marktsegmenten. Heeft u zelf nog wat extra informatie nodig vooraleer u als eigenaar uw huis in de Kapeldreef 25 in 3001 Heverlee (Leuven) wil te koop zetten? Contacteer ons dan via e-mail, het contactformulier of via telefoon!